Equote X Travyk

Een sterk partnerschap in Whitelabel Linkbuilding

Travyk Online Marketing, een vooraanstaand marketingbureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine marketing, data vraagstukken en conversie optimalisatie uit Friesland, gevestigd in Heerenveen, groeide hard op het gebied van haar SEO-diensten. Hierdoor was er behoefte aan gespecialiseerde en kwalitatieve linkbuilding die consistent wordt uitgevoerd. Travyk zocht naar een betrouwbare partner die de beste links kan leveren tegen de beste prijs.

De oplossing

De samenwerking met Equote bood hiervoor de perfecte oplossing. Door deze strategische samenwerking kan Travyk zich richten op de SEO strategie, technische SEO en on-page SEO en andere taken, terwijl Equote zich bezighoudt met het verzorgen van de backlinks. Deze samenwerking zorgt voor een gestructureerde en consistente aanpak, waarbij beide partijen hun sterke punten kunnen inzetten.

De werkwijze

Equote stelt per klant maandelijks een lijst van domeinen voor, die na goedkeuring van Travyk worden ingezet voor het publiceren van kwalitatieve blogs die worden beoordeeld op DA, PA, DR,TF, CF en Organisch verkeer. Deze blogs, geschreven en gepubliceerd door Equote, zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften en doelstellingen van Travyk’s klanten.

Het resultaat

Dankzij de samenwerking met Equote heeft Travyk een significante groei kunnen realiseren in de organische prestaties van hun klanten. Dit komt mede door de geïntegreerde aanpak waarbij zowel on-page als off-page SEO optimaal worden benut. Klanten van Travyk ervaren hierdoor een verbeterde zichtbaarheid in zoekmachines en een sterkere online aanwezigheid.

Nieuws

FAQ's

Nee, we factureren doorgaans per maand. Alle bestelde links van die maand vallen dan onder een verzamelfactuur. Dit kan ook los van elkaar indien gewenst.

Dat hoeft niet, we werken voor veel bedrijven op basis van voorstellen. Maandelijks doen we in dat geval een voorstel met blogs / partnerlinks. Je kunt dit voorstel dan zelf beoordelen en eventuele aanpassingen doorgeven. Pas wanneer alles akkoord is worden de teksten geschreven en gepubliceerd.

Vrijwel iedere link / blog die wij plaatsen is permanent tenzij dit voorafgaand aan plaatsing anders door ons wordt aangegeven. Wel is het belangrijk om te onthouden dat permanent op het internet niet voor altijd is. het gaat in principe om lifetime links. Zolang de website live is garanderen wij dat de backlink blijft staan.

Wil je vooraf onze linkbuilding database alvast inzien? Dan kan dat eenvoudig door je email hieronder achter te laten. Dan ontvang je direct onze database en wordt je eens per maand op de hoogte gehouden van de nieuwste mogelijkheden.