Linkbuilding

Om de zichtbaarheid van een website binnen een zoekmachine te verbeteren is een goede SEO strategie van essentieel belang. Off-page SEO ofwel linkbuilding is hier niet uit weg te denken en dat maken we met Equote.nl gemakkelijk.

Het kan als marketing bureau of SEO specialist best lastig zijn om de juiste backlinks te vinden voor een gezond profiel, al helemaal wanneer de website al redelijk wat backlinks heeft verkregen in het verleden. Daarom vergroten we maandelijks ons linkbuilding netwerk, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Op die manier groeien we als linkbuilding agency met je mee en weten door grootschalige inkoop de prijzen laag te houden.

Whitelabel linkbuilding

Speciaal voor marketing bureaus en Freelance SEO specialisten werken we Whitelabel. Dit houdt in dat we de linkbuilding gedeeltelijk of helemaal uit handen nemen en gesponsorde berichten / links publiceren op de websites die we vooraf overeenkomen. De gepubliceerde berichten / links worden maandelijks gerapporteerd en kunnen daardoor makkelijk aan de klant worden gerapporteerd.

Internationale linkbuilding

Veel bedrijven zijn in meerdere landen actief. Daarvoor is een internationale SEO strategie onmisbaar. Met onze internationale backlink database wordt het gemakkelijk om internationale linkbuilding uit te voeren. Op die manier kun je in alle landen van de wereld jouw vindbaarheid binnen de zoekmachines verhogen.

Soorten links
FAQ's
  • Krijg ik voor iedere link een aparte factuur?
    Nee, we factureren doorgaans per maand. Alle bestelde links van die maand vallen dan onder een verzamelfactuur. Dit kan ook los van elkaar indien gewenst.
  • Moet ik zelf altijd de backlinks uitzoeken?
  • Worden de links permanent geplaatst?
  • Hoe krijg ik toegang tot de database?
Artikelen
Bekijk alle artikelen
Onze database ontvangen?