Over ons

“Hoe kan het toch dat alles op het internet zo openbaar, toegankelijk en transparant is, maar voor de linkbuilding markt eigenlijk precies het tegenovergestelde geldt?”

Hoe de linkbuiding markt eruit zag

Dit is een vraag die iedere online marketeer zichzelf de afgelopen jaren wel heeft gesteld. Natuurlijk, er zijn wel tal van groothandelaren, platformen en marktplaatsen waar van alles te verkrijgen is. Hier is echter niet alles te koop en vaak zitten de websites waarop je kunt publiceren ook nog eens achter een paywall of een uitgebreid verificatie traject.

Waarom zo moeilijk doen als het makkelijk kan?

Kortom, als online marketeers vonden we dat de linkbuilding markt te ondoorzichtig en inefficiënt was. Daarom zijn we in 2019 Equote gestart. Een linkbuilding agency dat weet waar de pijnpunten binnen de markt zitten en op basis daarvan met transparant aanbod komt wat past bij de behoefte van de klant. Dit aanbod is te vinden in onze database die maandelijks groeit en openbaar is voor iedereen.

Linkbuilden zonder gedoe

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en kunnen we met overtuiging zeggen dat de manier van werken goed is aangeslagen. De workflow die we hebben met onze klanten is eenvoudig, overzichtelijk en transparant waardoor steeds meer bureau’s, freelancers en in-house marketeers gebruik maken van ons netwerk.

Karlo Blaauw

Als medeoprichter is Karlo de meester van spreadsheets en financiën. Zonder deze formulespecialist zouden de prijzen, statistieken en categorieën in onze database overal staan en nergens voor dienen.

In zijn vrije tijd heft hij gepassioneerd het glas en gaat hij af en toe naar de sportschool.

Jaron Veldhuis

Als mede-oprichter van Equote is Jaron verantwoordelijk voor de marketing bij Equote. Met deze marketingfanaat zijn we altijd bezig met vooruitgaan en verbeteren.

In zijn vrije tijd deadlift Jaron vooral en swingt hij met zijn soepele heupen tijdens salsalessen.

Henny Steen

Henny is de rechterhand van Karlo en Jaron. Zij is het creatieve brein achter de productie van onze linkbuildingprojecten. Ze weet ook meer van social media dan Jaron Karlo bij elkaar en is daar dus ook verantwoordelijk voor.

In haar vrije tijd houdt Henny van shoppen en series kijken.

Jesse Postma

Jesse is onze contentspecialist en medeverantwoordelijk voor de uitvoering van onze linkbuildingprojecten. Niets is onmogelijk voor deze creatieve blogger en hij maakt onze klanten erg blij.

In zijn vrije tijd is Jesse een echte Gen-Z kid. Hij houdt ervan om door Instagram te scrollen en af te spreken met zijn vrienden.

Ulaş Beşok

Ulaş is onze specialist voor internationale opdrachten; hij is onder andere verantwoordelijk voor de productie en acquisitie van content. Hij is ook een meester in het spreadsheetformuleboek en zorgt er samen met Karlo voor dat onze database netjes en schoon blijft.

In zijn vrije tijd besteedt Ulaş zijn energie aan gewichtheffen en een drankje of twee.

Maïssa Kemmoun

Maïssa is account manager bij Equote en staat dagelijks in contact met tientallen van onze klanten. Ze draagt ook bij aan de marketing van Equote en met haar creativiteit is ze zeker een goede aanwinst voor het team.

In haar vrije tijd is Maïssa nog niet arbeidsmoe. Ze werkt gewoon 2 dagen naast de 4 dagen bij ons in de zaak van haar vader en kijkt graag series en films.

Dorien Lekkerkerk

Dorien werkt sinds een paar maanden als copywriter bij Equote. Ze vindt het fijn dat ze haar creativiteit de vrije loop kan laten bij het schrijven van artikelen. Naast haar werk bij Equote studeert ze psychologie aan de RUG. In haar vrije tijd sport ze graag of drinkt ze een drankje met vrienden.

Lodewijk van Vliet

Lodewijk werkt nu sinds begin dit jaar als Copywriter bij Equote. Naast het werken studeert hij Bedrijfskunde aan de RUG. Naast het harde werken en studeren vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd een potje padel te spelen met vrienden of lekker een drankje te doen.

Maud Kok

Dit is Maud één van onze accountmanagers. Ze is geboren en getogen in Zwolle en woont nu al meer dan twee jaar in Groningen. In 2022 behaalde Maud haar BA in International Business and Languages aan Windesheim University of Applied Sciences in Zwolle, in het kader waarvan ze een half jaar in Barcelona heeft gewoond om te studeren.

Na het succesvol afronden van deze bachelor, verhuisde Maud naar Groningen om verder te studeren aan de University of Groningen. In februari 2024 voltooide ze twee WO-bacheloropleidingen: één in Marketing Management en één in International Business and Management.

Naast haar studie is ze een grote voetballiefhebber. Ze kijkt veel wedstrijden, volgt diverse toernooien op de voet en is een fervent fan van PEC Zwolle.

Dovile Vaskyte

Dovile is een van de nieuwste accountmanagers uit Litouwen. Ze komt uit Litouwen voor een BA in internationale communicatie en brengt veel kennis en enthousiasme in het team.

In haar vrije tijd tennist Dovile graag af en toe, of geniet ze van een goed glas wijn met vrienden en een goede film.

Suzanne Visscher

Suzanne Visscher is een van onze nieuwste leden van het copywritingteam. Naast haar werk studeert ze Rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen.

In haar vrije tijd hangt ze rond met vrienden in de stad of geniet ze thuis van een goede serie.

Paulina Gamero

Paulina is onze SEO-specialist. Ze komt uit El Salvador en heeft eerder ook in Luxemburg gewoond. Ze spreekt 4 verschillende talen! Eén daarvan is natuurlijk Nederlands. Ze heeft een BA in mediastudies van de Rijksuniversiteit Groningen en eerdere ervaring in social media marketing.

Haar expertise en inzicht maken haar een goede aanvulling op het team, aangezien ze ook bijdraagt aan de marketing met haar vaardigheden in fotografie en videografie.

In haar vrije tijd werkt ze zich in het zweet en tilt ze gewichten bij CrossFit. Ze brengt ook graag tijd door met vrienden en verkent graag nieuwe plaatsen.

Angelo Junior Lannoy

Angelo is een van onze inkoopspecialisten. Hij werkt bij ons tot het einde van de zomer, want dan gaat hij terug naar de U.S om zijn studie af te ronden en een voetbalcarrière na te jagen.