Equote X ForResult

een krachtige samenwerking op het gebied van linkbuilding

In de constant veranderende SEO-wereld, is het belangrijk om met de juiste partners samen te werken om succes te blijven behouden. In deze case belichten we de samenwerking tussen Equote en ForResult; gespecialiseerd onlinemarketing partner uit Enschede.

De uitdaging

ForResult streeft ernaar om het beter te doen dan hun concurrentie door een geïntegreerde aanpak die verder gaat dan de standaard. Een doelgerichte SEO-aanpak met oog op kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. De uitdaging was om een partner te vinden op het gebied van linkbuilding die een goede aanvulling biedt op hun eigen linkbuilding inspanningen met de nadruk op de gerichte aanpak.

De oplossing

Equote, bekend van de uitgebreide linkbuilding database en de maandelijkse uitbreidingen, bood de perfecte aanvulling op de inspanningen van ForResult. Equote wist als specialist op het gebied van kwalitatieve linkbuilding perfect invulling te geven op het resultaat gerichte SEO aanpak van ForResult. Door beiden betrokken te blijven in het proces kon ForResult gericht waardevolle doelgerichte externe linkbuilding strategie uitwerken die daadwerkelijk een meerwaarde biedt voor de klanten. In plaats van te leunen op traditionele linkbuilding, heeft onze samenwerking zich gericht op het creëren van waardevolle samenwerking met publishers waar de klanten van ForResult profijt van hebben.

Resultaten

Door met Equote samen te werken heeft ForResult hun linkbuilding aanpak kunnen stroomlijnen en continuïteit kunnen aanbrengen in het verkrijgen van backlinks. Dit helpt bij de off-page SEO-strategie van de klanten en uit zich uiteindelijk in betere posities en meer organisch verkeer. De doelgerichte, kwalitatieve aanpak zorgt voor mooie posities en resultaten voor klanten die actief zijn binnen de nationale én de internationale markt.

Resultaten

“Equote is een prettige partij mee in zee te gaan. Ze bieden ons vanuit hun uitgebreide netwerk de kans en mogelijkheid om efficiënt en doelgericht mooie samenwerkingen met publishers aan te gaan.” Aldus Sarah van ForResult.

 

Deze samenwerking laat zien dat de resultaat gerichte SEO aanpak van ForResult in combinatie met de kwalitatieve diensten van Equote een positief effect hebben op de resultaten van hun klanten en dat we op deze manier zorgen voor goed presterende campagnes om samen verder te groeien.

Nieuws

FAQ's

Nee, we factureren doorgaans per maand. Alle bestelde links van die maand vallen dan onder een verzamelfactuur. Dit kan ook los van elkaar indien gewenst.

Dat hoeft niet, we werken voor veel bedrijven op basis van voorstellen. Maandelijks doen we in dat geval een voorstel met blogs / partnerlinks. Je kunt dit voorstel dan zelf beoordelen en eventuele aanpassingen doorgeven. Pas wanneer alles akkoord is worden de teksten geschreven en gepubliceerd.

Vrijwel iedere link / blog die wij plaatsen is permanent tenzij dit voorafgaand aan plaatsing anders door ons wordt aangegeven. Wel is het belangrijk om te onthouden dat permanent op het internet niet voor altijd is. het gaat in principe om lifetime links. Zolang de website live is garanderen wij dat de backlink blijft staan.

Wil je vooraf onze linkbuilding database alvast inzien? Dan kan dat eenvoudig door je email hieronder achter te laten. Dan ontvang je direct onze database en wordt je eens per maand op de hoogte gehouden van de nieuwste mogelijkheden.