Gratis je website promoten

Jouw website onder de aandacht bij honderden adverteerders? Meld je website(s) aan bij Equote.nl en verdien geld aan het publiceren van Blogs, Links & Advertenties.

Website aanmelden

Klaar om geld te verdienen aan jouw website?

Met ons bedrijf hebben we contact met honderden adverteerders die advertentieruimte, blogs of links willen inkopen op websites die hierbij passen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

1Je gegevens
2Linkbuilding
3Adverteren

De spelregels

Type websites

Wij van Equote.nl houden ons niet bezig met de adultbranche. Wil je websites aanmelden die te maken hebben met gokken, seks of andere branches waar wij niet achter staan, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Equote.nl staat altijd in het recht om een website af te wijzen in het geval van gemoedsbezwaren.

Marges

Voordat we je websites in de lijst zetten, maken we prijsafspraken over de inkoop. Dit zal plaatsvinden nadat je bovenstaand formulier hebt ingevuld.

Plaatsing

Wanneer we je benaderen voor het plaatsen van een blog, link of advertentie dient dit binnen 7 dagen na aanlevering online te staan. Krijgen we geen gehoor dan zal je site niet meer worden aangeboden aan onze adverteerders.

Content

Aangeleverde content voor blogs / gesponsorde content zal altijd indirect worden geschreven. Het wordt dus geen reclame verhaal met hoe goed een merk wel niet is. 

Waar we trots op zijn

445

Partnerpagina’s

789000

Startpagina’s

1268

Kwalitatieve blogs