Online marketing bureau Rotterdam

Wil jij hoger in Google komen en je resultaten verbeteren? Start vandaag nog en doe een Gratis Quickscan!

Klim naar positie 1!

Wil jij in de regio Rotterdam, of misschien wel in heel Nederland bovenaan staan op de belangrijkste zoektermen? De SEO-specialisten van Equote zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar wordt in Google en andere zoekmachines. Doe de Gratis Quickscan en start met groeien!

Gratis Quickscan

Hoe kom ik hoger in Google?

Wanneer je jouw zaak in Rotterdam hoger in Google wilt laten komen? Kan het handig zijn om meer te leren over SEO. Deze term staat voor Search Engine Optimization, kortom het optimaliseren van de Google resultaten. Om niet op de zaken vooruit te lopen, beginnen we bij het begin en leggen we kort uit wat de rol van Google is en waarom deze van belang kan zijn.

Het belang van Google

Zoals je waarschijnlijk niet is ontgaan, is de markt in de afgelopen 20 jaar van offline- naar online gegaan. Kortom, jouw winkel in Rotterdam vinden mensen niet meer in het Telefoonboek maar via Google. Dagelijks worden er alleen al in Rotterdam miljoenen zoekopdrachten verricht en om jouw webshop / winkel te vinden, dien je in ieder geval in de 5 resultaten te staan. Wil je bijvoorbeeld gevonden worden op “webshop Rotterdam”. Dan is het belangrijk om op pagina 1 te staan en dat is nog niet altijd even eenvoudig.

0
Partnerpagina's
0
Kwalitatieve blogs
0
Startpagina's

Hoe kom ik op pagina 1?

Juist, dat is de meest logische vraag, want de meeste webshops / winkels willen verkopen. Hoger in Google komen doe je door SEO op de juiste manier toe te passen. Kortom, jouw website moet het beste antwoord geven op de vraag die Google stelt, namelijk “webshop Rotterdam”. Die vraag op de juiste manier beantwoorden doen we op 3 verschillende manieren, namelijk door de techniek, content en autoriteit van de website te optimaliseren.

Techniek

De techniek van een website is niet direct zichtbaar, maar wel van essentieel belang. De techniek van een site verbeteren zit hem in allerlei verschillende dingen, zo gaat het om de performance van de site, de linkstructuur, maar ook de pagespeed. Deze zaken dienen optimaal te zijn om een goede techniek te kunnen waarborgen. De techniek van een site maakt een groot deel uit van de Rankingfactoren van Google.

Content

Content is één van de grootste rankingfactoren van Google om een site op nummer 1 te plaatsen of niet. Kortom, alleen de beste content die het meest aansluit op de zoekopdracht, staat bovenaan in de zoekmachines. Dit geld niet alleen voor 1 artikel, maar voor de gehele site. Alle content dient perfect te zijn om op nummer 1 te staan op de posities waarop jij wilt worden gevonden. Wil je bovenaan staan op “webshop Rotterdam” Leg dan perfect uit waarom jouw webshop het beste antwoord geeft op die vraag!

Autoriteit

De autoriteit van een website heeft voornamelijk te maken met beroemdheid binnen Google. Google waardeert een beroemde website hoger dan een website die onbekend is. Daarom kun je autoriteit opbouwen, dit doen we door te zorgen dat andere websites over jouw webshop in Rotterdam praten en er zelfs naar toe linken. Wanneer andere belangrijke websites dat doen, kan Google maar zo denken dat ook jij best belangrijk bent. Kortom, op het moment dat jouw techniek en content echt het beste zijn, dan kun je beroemd worden op het internet door naar jouw site te linken. Dit noemen we linkbuilding. Dit kost veel tijd en moeite, maar helpt zeker! Daarom kun je ook de linkbuilding uitbesteden. Hierdoor zit je niet vast aan veel werk, maar krijg je wel het juiste resultaat!

Wat doen onze SEO specialisten?

Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website het beste gaat presteren in Google. Dit doen we door de techniek, content en autoriteit dusdanig te verbeteren dat jouw concurrenten uit Rotterdam daar niet tegenop kunnen.

Hoe doen we dit?

 • We starten met een zoekwoordonderzoek die jouw kansen inschat om hoger in Google te komen met jouw budget.
 • Je krijgt een volledig technische site audit. Dit zorgt ervoor dat jouw website op technisch vlak niet meer omver te blazen is.
 • Equote beschikt over het grootste linkaanbod van Nederland. Kortom, wij weten als geen ander hoe en waar we het beste kunnen bouwen aan de autoriteit van jouw website. Daarnaast kunnen we de kosten behoorlijk drukken. Voor jou dus het ideale resultaat!
 • Na het verwerken van alle optimalisaties krijg je een rapport met de behaalde resultaten tot nu toe. Vanuit daar kunnen we kijken wat we verder kunnen betekenen om jouw webshop / winkel in Amsterdam te laten groeien!

Onze bewezen werkwijze

 1. We starten met het onderzoeken en analyseren van de resultaten tot nu toe.
 2. Wanneer de huidige resultaten zijn geanalyseerd, komen we met een plan van aanpak & strategie om jouw business in Rotterdam te laten groeien.
 3. Bij akkoord implementeren we het plan van aanpak en de strategie.
 4. Wanneer alles is aangepast monitoren we de resultaten
 5. Je krijgt van ons een uitgebreide rapportage van de resultaten waarna we beslissen of we samen verder gaan groeien!
 6.  

Waarom ben je bij Equote aan het juiste adres?

 • Equote is de nummer 1 als het gaat om linkbuilden, zelfs andere online marketinbureaus besteden het linkbuilden aan ons uit, dat bewijst dat we wel wat kunnen!
 • We zijn transparant in wat we doen en geven jou zoveel mogelijk inzicht in wat we doen. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent.
 • Door gebruik te maken van onze SEO specialisten en de beste linkbuilding strategie behaal je echte resultaten!

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Doe de gratis quickscan!