Linkbuilding uitbesteden

Laat je e-mail adres achter en krijg toegang tot het Grootste netwerk van Nederland

  Na inschrijving ontvang je maandelijks een nieuwsbrief met de nieuwste mogelijkheden.

   

  Linkbuilding uitbesteden bij Equote.nl

  Wil je hoger in Google komen door middel van Linkbuilding? Dan is je linkbuilding uitbesteden bij Equote.nl een goede optie. Je linkbuilding bij Equote.nl uitbesteden is namelijk eenvoudig, goedkoper en kwalitatief erg sterk. We gebruiken technieken die in 2021 helpen om jouw website hoger in Google te krijgen.

  Toch leert de ervaring dat je linkbuilding uitbesteden een grote stap kan zijn. Veel bureau’s hanteren maandelijkse contracten waar je aan vast zit. Door je linkbuilding uit te besteden bij Equote.nl zit je nergens aan vast en zie je vooraf wat er geplaatst gaat worden. Op deze manier betaal je nooit voor backlinks die je eigenlijk niet had willen hebben. 

  Hoe werkt linkbuilding uitbesteden?

  Offerte op maat

  Klaar om een eerste stap richting groei te zetten?

  Vul onze vrijblijvende offerte in en ontvang binnen 48 uur een voorstel passend bij jouw aanvraag. Op deze manier kunnen we kijken of linkbuilding uitbesteden iets voor jouw organisatie is.

  Vragen? Neem gerust contact met ons op!

  1Je gegevens
  2Type links & frequentie
  3Domein Autoriteit en Trustflow

  Wat is linkbuilding?

  Linkbuilding is de naam voor het verkrijgen van backlinks. Een backlink is een link op een andere site die verwijst naar jouw website. Wanneer je dus gaat linkbuilden, ga je er proactief mee aan de slag om zoveel mogelijk goede backlinks te verkrijgen. Waarom? Dit heeft alles te maken met zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

  Zoekmachines gebruiken algoritmes om te bepalen welke website op welke positie moet staan bij een bepaalde zoekopdracht. Deze algoritmes produceren resultaten aan de hand van meer dan 200 rankingfactoren.

  Wil je hoog in Google komen, of het goed doen in een andere zoekmachine? Dan is het dus belangrijk dat jouw website goed scoort op de rankingfactoren die van belang zijn.

  Nu is het zo dat linkbuilding onderdeel is van de rankingfactor “Autoriteit”. De autoriteit van een site speelt een grote rol bij het bepalen van een positie van jouw pagina op een bepaald zoekwoord. Wanneer jouw site dus over een hoge autoriteit beschikt zul je eerder hoog in Google staan dan wanneer je weinig autoriteit hebt.

  Linkbuilding-uitbesteden

  Autoriteit is dus belangrijk en wordt met name bepaald door het aantal domeinen dat verwijst naar de specifieke site. Zo zie je dat een site zoals nu.nl veel autoriteit heeft doordat er ontzettend veel domeinen naar verwijzen. Hierdoor slaagt nu.nl er continu in om bovenin de zoekmachines te staan met hun nieuws.

  Wanneer je een kleinere nieuwssite hebt met minder verwijzingen is dit dus een stuk moeilijker. Daarom is het verkrijgen van autoriteit belangrijk en dit doe je door zoveel mogelijk goede domeinen naar jouw website te laten verwijzen.

  Wat kost linkbuilding uitbesteden?

  Linkbuilding uitbesteden

  Linkbuilding uitbesteden kan in principe vanaf ieder gewenst budget. Daarbij is het wel vanzelfsprekend dat je met een budget van € 750,- per maand meer gaat behalen dan met een budget van € 100,- per maand.

  Om te beginnen is de analyse die we doen Gratis. Met deze analyse kunnen we kijken wat voor budget er nodig is om jouw doelen te behalen of juist andersom, kijken wat voor doelen we kunnen behalen met jouw budget. Heb je zelf al een idee van wat voor links je wilt? Vul dan even de offerte op maat in. Dan krijg je binnen een dag een passend aanbod opgestuurd.

  Nog niet overtuigd? Dit is wat onze klanten zeggen

  Equote.nl is duidelijk in wat ze beloven en komt deze beloftes ook na.

  Jan-Willem / Freelance Internet Marketeer

  Inmiddels werk ik al maanden samen met deze partij en dat verloopt soepel.

  André / Linkbuilding Specialist

  Prima service, doen wat ze beloven.

  Marie / Online Marketing Consultant

  Voordelige prijzen en persoonlijk contact. Fijne samenwerking.

  Caitrina / Online Marketing Specialist

  Snelle afhandeling van de opdracht, kom hier zeker terug voor mijn klanten.

  David / Freelance internet marketeer

  Ik had verkeerde ankerteksten doorgegeven, kon deze achteraf nog aanpassen. Goede service dus.

  Youri / SEO

  Fijne partij om mee te werken.

  Sebastiaan / Linkbuilding

  Super snelle reactie en plaatsing. Wisten me goed uit de brand te helpen voor het einde van de maand.

  Laura / Linkbuilding Expert

  Nette schrijfstijl voor blogger outreach.

  Marijn / Linkbuilding Specialist

  Nette afhandeling van de opdracht, doen wat ze beloven.

  Leonie / Senior Marketeer

  Goede service.

  Wouter / SEO Consultant

  Sterk netwerk en goede prijzen.

  René / Linkbuilder

  Ik kreeg snel antwoord, binnen een week mijn artikelen geschreven en geplaatst.

  Peter / Senior Marketeer

  Snelle reactie op de mail.

  Tom / Linkbuilding Expert

  Persoonlijk contact verloopt goed.

  Stephan / Online Marketing Strategist

  Goede kwaliteit en doen wat ze beloven.

  Caitlin / Linkbuilder

  Binnen 7 dagen meer dan 400 links voor mijn klanten geplaatst, duidelijke rapportage.

  Sergio / Linkbuilding Expert

  Enorm aanbod, redelijke prijzen. Vooral bij meerdere afnames.

  Andrea / SEO

  Binnen één dag al mijn artikelen geplaatst, goed werk.

  Tina / SEO Expert

  Goed contact mee gehad, snel geholpen.

  Herm / Linkbuilding

  Wat voor links worden er geplaatst?

  Wanneer je je linkbuilding uitbesteed, geef je een deel van de SEO strategie uit handen. Daarom is het belangrijk dat dit goed gebeurd. Daarom streven we er altijd naar om je links op kwalitatieve sites te plaatsen.

  Wat is een kwalitatieve link.

  Een kwaliteit kan op basis van verschillende waardes bepaald worden. Zo zien we bij het linkbuilden vaak dat de kwaliteit wordt gemeten met Domain Authority (MOZ). Echter is dit slechts één externe tool die de waarde eraan geeft en daarom is het ook belangrijk om te kijken wat nog meer van waarde kan zijn voor een zoekmachine. Wij beschouwen een link als kwalitatief wanneer zowel de waardes uit MOZ, Majestic, Ahrefs en de bezoekersaantallen op een site in orde zijn. Blogs op dit soort sites zijn al gauw € 100,- terwijl een partnerlink op zo’n site al € 25,- kan zijn.

  Type backlink

  Bij Equote.nl kun je verschillende typen links plaatsen. Zo plaatsen wij blogs, partnerlinks, in-contentlinks, startpaginalinks & directorielinks.. Iedere link heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn Blogs het duurst gevolgd door in-contentlinks. De andere vormen zijn iets goedkoper, maar over het algemeen ook iets minder sterk.

  Soorten links die we aanbieden

  Laat jouw merk groeien met de juiste backlinks.

  Je linkprofiel versterken

  Het linkprofiel van een website bestaat uit alle verschillende links die de website  heeft weten te verzamelen. Deze zijn te zien in verschillende tools die de autoriteit van je website meten. Het is belangrijk om een gezond en natuurlijk linkprofiel te hebben om hoog in Google te komen. Hoe ziet zo’n linkprofiel er dan uit?

  Het linkprofiel dient er natuurlijk uit te zien voor een zoekmachine. Dit houdt dus in dat er een piramidestructuur in hoort te zitten. Veel verwijzingen van kleine / middelgrote sites, iets minder verwijzingen van middelgrote sites en een aantal topsites. Klinkt dit voor jou als veel werk? Dan is je linkbuilding uitbesteden wellicht een goede optie.

  Zelf hanteren wij hier de volgende linktypes voor.

  1. Partnerlinks
  2. Blogs
  3. In-content links
  4. Startpaginaklonen
  5. Startpagina.nl-links

   

  Linkbuilding uitbesteden

  Door zorgvuldig backlinks te plaatsen op de verschillende manieren, kun je een sterk linkprofiel creëren. Het sterke linkprofiel zorgt ervoor dat je hoog scoort in Google of andere zoekmachines mits de rest van je site ook op niveau is. Je Linkbuilding uitbesteden kan hierbij helpen.

  Veelgestelde vragen

  Is alleen linkbuilding voldoende?

  Helaas niet. Je linkbuilding uitbesteden is onderdeel van de SEO strategie. Het is dus van belang dat de rest van de website ook op orde is om hoog in Google te komen. Wil je hier advies over? Neem dan contact met ons op.

  Kan ik zelf linkbuilden?

  Zeker, je kunt zelf linkbuilden, alleen kost dit wel heel veel tijd. Om te linkbuilden moet je behoorlijk wat sites benaderen en jouw links op die website zien te krijgen. Dit kan door te ruilen, te betalen of een andere goede reden te gebruiken waarom jouw link waardevol is voor die website. Hier komt redelijk veel werk achterweg. Daarom is je linkbuilding uitbesteden een goede optie.

  Zoals je waarschijnlijk al aanvoelt kost dit aardig wat tijd en is dit lastig te combineren met alle andere werkzaamheden die je hebt. Daarom is linkbuilding uitbesteden vaak een goedkopere optie. Op deze manier bepaal je namelijk zelf wat je per maand kwijt wilt zijn en krijg je de links die goed zijn voor jouw site.

  Linkbuilding uitbesteden, hoe werkt dat?

  Linkbuilding uitbesteden houdt in dat je de linkbuilding voor jouw website uitbesteed aan bijvoorbeeld equote.nl. Op deze manier bespaar je kosten en erg veel tijd. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Vul de offerte op maat in of neem contact op.
  2. Equote.nl neemt contact met je op en geeft je een scherp aanbod en advies zodat het linkbuilding uitbesteden zinvol is.
  3. Wanneer de offerte rond is worden de domeinen uitgekozen die goed zijn voor jouw site en van te voren aan je doorgegeven. Mocht je jouw links toch liever op andere sites zien, dan kan dit nog worden aangepast.
  4. Wanneer je akkoord bent met de plaatsingen worden deze gerealiseerd.
  5. Na realisatie ontvang je een rapportage van de geplaatste links. Afhankelijk van een structurele samenwerking of niet zal dit proces zich herhalen.
  6. Je zult zien dat je linkbuilding uitbesteden een waardevolle investering is geweest!

  Waar we trots op zijn

  445

  Partnerpagina’s

  789000

  Startpagina’s

  1268

  Kwalitatieve blogs