Adverteren

Jouw merk promoten via één van de grootste lokale Medianetwerken van Nederland

  Waarom adverteren via Equote?

  Op welke manier wil jij adverteren?

  Advies nodig?

  Weet je nog niet helemaal op wat voor manier je jouw bedrijf in het nieuws wilt brengen? Onze adviseurs helpen je hier graag mee. Of je nu meer naamsbekendheid wilt opbouwen, een evenement wilt promoten of iets anders wilt vermelden, Door de Offerte op maat in te vullen bereik je het juiste resultaat!

  Ik ontvang graag advies!

  Offerte op maat

  Klaar om jouw boodschap lokaal te verkondigen?

  Vul onze vrijblijvende offerte op maat in en ontvang binnen 48 uur een voorstel passend bij jouw aanvraag. Op deze manier kunnen we kijken of adverteren via Equote.nl de juiste optie is.

  Vragen? Neem gerust contact met ons op!

  1Je gegevens
  2Regio & frequentie
  3Doelgroep & media

  Is adverteren via Equote iets voor mij?

  Ben jij een ondernemer / marketingspecialist die zijn merk, product of dienst onder de aandacht wil brengen bij de lokale bevolking? Dan is adverteren via Equote zeker een geschikte oplossing. Bij Equote hebben we contacten met meer dan 1.000 lokale kranten, tijdschriften & websites. Op die manier kunnen we jouw boodschap altijd bij de gewenste doelgroep onder de aandacht brengen.

  Is adverteren nuttig in mijn situatie?

  Adverteren kan op allerlei manieren. Wij doen dit doormiddel van Bannering, gesponsorde berichten en advertenties in kranten en tijdschriften. Adverteren doe je meestal als je jouw merk, product, dienst of evenement onder de aandacht wilt brengen bij een bepaalde doelgroep.

  Het bereiken van de doelgroep doe je met adverteren via de mediakanalen. Dit zijn onder andere websites, kranten, televisizenders en radiozenders. Jouw doelgroep maakt vaak gebruik van één van deze kanalen. Bijvoorbeeld een lokale nieuwswebsite.

  Door te adverteren komt jouw boodschap te staan op de plekken waar jouw doelgroep zich bevind. Wil je bijvoorbeeld laten weten dat je een nieuwe winkel hebt geopend in Zuid-Limburg? Dan kun je via lokale media er voor zorgen dat een groot deel van Zuid-Limburg hiervan op de hoogte is. Dit noemen we lokaal adverteren.

  Werkt adverteren?

  Adverteren doe je doorgaans om de naamsbekendheid van je bedrijf, evenement of andere organisatie te verbeteren in een bepaald gebied. Uiteindelijk moet die naamsbekendheid er voor zorgen dat je meer klanten of bezoekers krijgt. Daarnaast kun je ook adverteren om het imago van je bedrijf te bepalen. Draagt adverteren dan bij aan het verbeteren van de omzet?

  Het antwoord daarop is ja. Wanneer jij op de juiste manier adverteert vergroot je hiermee je naamsbekendheid. Met name wanneer je adverteert op prominente plekken. Zoals de voorpagina van een krant, de homepage van een lokale nieuwswebsite of bovenaan de nieuwsartikelen. Op deze manier zien veel mensen jouw advertentie voorbij komen.

  Wanneer je de juiste strategie hebt en wekelijks in de krant staat of juist dagelijks op een website, blijft jouw organisatie of merk hangen bij de juiste doelgroep. Zo zal een bakkerij bijvoorbeeld door te adverteren meer klanten krijgen dan zijn concurrenten die niet adverteren. Dit komt doordat de bakkerij die wel adverteert al bekendheid heeft bij de doelgroep waardoor de consument eerder zijn winkel inloopt.

  Wat kost adverteren?

  De voordelen van lokaal adverteren

  Lokaal adverteren zorgt ervoor dat jouw doelgroep in de juiste regio wordt verspreid. Dit kan zowel online via lokale nieuwswebsites als offline via de krant. Maar net welke strategie het beste past bij jouw doelstellingen.

  Doordat jouw boodschap lokaal wordt verkondigd betaal je ook alleen voor de doelgroep die interessant is. Jouw opening van een winkel in Zuid-Limburg zal namelijk minder interessant zijn voor de inwoners van Den Helder. Doordat jouw advertentie niet in het hele land wordt gepubliceerd betaal je dus ook een stuk minder.

  Door te adverteren kun je dus de juiste doelgroep bereiken tegen een betere prijs dan landelijke advertenties. Daarnaast bereik je vaak ook nog een groep die alleen de lokale media volgt.

  De resultaten van adverteren

  Wat uiteindelijk het resultaat is van adverteren is alleen onderaan de streep te meten. Door voorafgaand aan de campagne te bekijken wat de omzet of het aantal klanten waren en dit te vergelijken met de situatie na de campagne weet je eigenlijk of de advertentiecampagne resultaat heeft geboekt of niet.

  Advertentiestrategie

  Of een advertentiecampagne resultaat boekt valt of staat met de strategie. Wanneer de strategie aansluit op de beoogde doelstellingen, zal een campagne succesvol zijn. Hoe die strategie er uit ziet hangt dus ook af van jouw doelstellingen.

  Bij Equote krijg je jouw eigen advertentieadviseur die samen met jou de doelstellingen bepaald en hier een passende strategie bij overlegd. Op deze manier boeken we resultaten die voor jou als ondernemer winstgevend zijn. Dat is namelijk waarvoor je het uiteindelijk doet.

  In welke regio’s adverteren wij?

  Waar we trots op zijn

  445

  Partnerpagina’s

  789000

  Startpagina’s

  1268

  Kwalitatieve blogs

  Adverteren via Equote

  Naast het feit dat je jouw eigen advertentieadviseur krijgt toegewezen en persoonlijk contact zult hebben. Zullen wij ook voor het advertentiemateriaal zorgen indien gewenst. Online adverteren doen we bijvoorbeeld met minimaal 3 banners van verschillende formaten. Deze zullen we dus ook maken en met je overleggen. Dit zit in onze tarieven verwerkt.

  Zodra we samen de juiste strategie hebben bepaald, het advertentiemateriaal hebben gemaakt en de juiste mediakanalen hebben gekozen, zal bij goedkeuring de campagne worden uitgevoerd.

  Zodra de campagne is afgerond nemen we contact met je op om te bekijken wat de resultaten zijn. Op basis hiervan beslis jij uiteindelijk of je de campagne wilt herhalen, doorzetten, aanpassen of wilt stoppen.

  De voordelen van adverteren via Equote

  • Persoonlijk contact met jouw advertentieadviseur
  • We kunnen in meer dan 1200 lokale websites, kranten & tijdsch
  • Je ontvangt een Advertentiestrategie op maat
  • Je adverteert alleen in de regio’s die voor jou interessant zijn
  • Geen onverwachtse kosten

  Klaar om het verschil te maken?

  Vul je mailadres in en één van onze advertentieadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.